Hz.Muhammed Son Peygamber (Cizgi Film) Full İzle


Hz.Muhammed; Son Peygamber & Muhammad; The Last Prophet
Kureyş kabilesinin egemenliği altındaki bölgede yaşayan yoksul halk, çaresiz birhaldedir ve son derece kötü şartlarda yaşamaktadır. Ancak son Peygamber Hz. Muhammed (S.A.V)’e Peygamberlik görevinin verilmesi ile Kureyş kabilesine karşı büyük bir savaş başlayacaktır. Bu aynı zamanda İslamiyetin doğuşu anlamına gelmektedir.

“Hazreti Muhammed, (S.A.V) Son Peygamber”in senaryosu geliştirilirken tarihsel materyal taranmak suretiyle geniş kapsamlı araştırma yapıldı. Filmin öyküsü Ucla eğitimli senaryo yazarı Firdosi Wharton-Ali ve Ucla İslam Hukuku Profesörü Dr. Khaled Abou El Fadl tarafından dikkatle gözden geçirildi, senaryo yazımının her aşamasında gerek tarih doğruluk, gerekse Hz. Muhammed’in (S.A.V) misyonuyla mesajına bağlılık açılarından dikkatli inceleme yapıldı.
Hz. Muhammed’in (S.A.V.) hayatını anlatan uzun metrajlı çizgi film 1400 yıl önce Mekke’nin içinde bulunduğu sefaletten başlayarak, Hz. Muhammed’in (S.A.V) peygamberlik görevinin başlamasıyla devam eden ve tüm dünyayı değiştirecek olan mesajın yavaş yavaş yayılmasını anlatan büyük bir prodüksiyon.


1 yorum